Amelioreaza-ti varicele cu extract de Calendula

Varicele pot provoca durere atat la propriu cat si la figurat. Acele vene varicoase umflate si rasucite de culoare purpurie sau albastruie sunt inestetice si fac pe oricine sa se simta stanjenit si nesigur.
Nimeni nu este ferit de varice, nici macar barbatii. Statisticile arata ca varicele apar intre 30 si 70 de ani si afecteaza una din doua persoane peste 50 de ani. De obicei varicele se agraveaza odata cu trecerea timpului daca nu se recurge la vreun tratament.
Uneori, varicele se prezinta sub forma unor vene panza de paianjen superficiale, adica aproape de suprafata pielii, iar culoarea lor variaza de la albastrui, gri, pana la movaliu. Desi arata putin diferit, cauzele sunt aceleasi ca ale oricaror varice. Si durerea si discomfortul pe care le cauzeaza sunt aceleasi daca venele varicoase nu sunt tratate.
Daca va temeti de interventii chirurgicale sau alte metode invazive, ameliorati-va simptomele provocate de varice pe cale naturala. Una dintre alternativele pe care le aveti in combaterea varicelor in mod natural este planta numita Calendula.
Probabil ca acest nume nu iti spune nimic, insa Calendula este o specie de galbenele. Stii insa ca extractul de galbenele sub forma de crema este bun pentru a trata diverse afectiuni cum ar fi laceratiile externe, zgarieturile, mancarimile, ranile, infectii ale dintilor si ale gingiilor, hemoroizii si multe altele. Iata ca este eficient si cand vine vorba de varice. Pe langa toate proprietatile curative, extractul de galbenele este un foarte bun stimulant pentru sistemul circulator. In primul rand, previne umflarea picioarelor supuse unei presiuni mari pentru un timp indelungat, lucru ce cauzeaza aparitia varicelor. Asadar, nu trebuie sa te resemnezi daca iti este teama sa apelezi la metode ceva mai invazive pentru a avea picioare frumoase. Foloseste din timp aceasta metoda alternativa pentru diminuarea simptomelor varicelor si vei vedea rezultatele.
Exista produse cu extract de galbenele special create pentru a te ajuta sa uiti de varice, sa ai picioare netede si frumoase, fara acele vene varicoase extrem de inestetice, care ies in evidenta prin forma si culoare. Si chiar daca varicele au devenit deja ulceratii pe pielea picioarelor tale, aplica o cantitate mai mare de crema pe un bandaj de exemplu si tine-l peste noapte. O sa observi efectul treptat, caci varicele se vor vindeca.
Insa nu fi zgarcit. Foloseste o crema de calitate, cu o concentratie ridicata de galbenele, eventual intr-un ulei natural. Important este ca ingredientele sa fie toate naturale, cu atat mai mult cu cat varicele se afla intr-o stare avansata.

Asadar, iata o metoda la indemana ta de a-ti ameliora simptomele varicelor care te supara atat fizic cat si psihic. Varicele pot deveni doar o amintire neplacuta iar tu te vei putea bucura mai bine de zilele insorite.